Известие

Collapse
No announcement yet.

Добър бояджия в София?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Добър бояджия в София?

Здравейте, имам 1 щета за оправяне, но тъй като до сега не ми се е налагало и не съм много запознат. Може ли някой да ме насочи към добър бояджия?
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Посещавал съм доста пъти Лазурит сервиз. Никога не съм имал проблеми след боядисване там, но е малко по-скъпо. Там съм ходил само с възлагателно писмо, тъй като по експертна оценка никога не са стигали парите за боядисване при тях и за съжаление съм се принуждавал да ходя и на други места.
    След последното ми боядисване в сервиз на ул. Шосе Банкя, до сградата на Службата в съвети в земеделието, сега съм с калник на който цвета е объркан и ми вади очите всеки път когато го погледна.
    Съвет от мен, не прави компромис с цената.
    Ето сайта на лазурит: http://www.lasuritservice.com/
    sigpic
    Alfa 156 SW 2.4 JTD 140 hp

Comment

В рок енд рол на Симеоновско ми обявиха 250 за цялата врата (шофьорска) с оригинална боя Дюпон..каквато пишеше и на един код на лепенка на вратата на багажника
      http://tribaleo.snimka.bg/other/tralqlq.663422.33383776

Comment

Имах подобен случай и го реших, като си купих цяла врата (оборудвана) и в същия цвят за 80 лв.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
          В рок енд рол на Симеоновско ми ...
          Моите 2 с'тинки: не бих препоръчал. Чувал съм все добри неща за момчетата в Рок енд Рол и предполагам, че има защо и че се стараят съвестно да работят, ама май огромното количество работа води до изоставане в качеството. Преди около година бях оставил моята за леко изчукване и съответно боя на дясната врата (важна вметка: с възлагателно от застраховател); след ~седмица получих обратно свистялник на 4 гуми. Проблемът така и не беше отстранен (от РнР), въпреки че обърнах веднага внимание и я оставих още веднъж, за да се опитат да оправят нещата. Ясно ми е, че са свалили вратата, изчукали, пръснали и сложили обратно, но май с последното не бяха се постарали - та сума ти време карах като в аеродинамична тръба...

Comment

Алфите фабрично излизат с боя на Spies Hecker. Има фирми в БГ, които работят с тези бои (не казвам кои са, за да не изглежда като реклама). Отивате, казвате кода на боята и сте сигурни, че ще е 1:1. А даже някои смесителни машини за боя имат и корекция на цвета и го правят да изглежда като променения от слънцето оригинален цвят.
            Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
            Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
            Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
            Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Е на мойта защо има лепенка с код на Dupon? Сигурно е пребоядисвана ли?

Comment

Къде мога да проверя този код, къде да търся тази лепенка на Dupon?
                sigpic

Comment

Колега Alexius, ти не си боядисван с Du Pont, а със Spies Hecker.
                  @tribaleo: Прав си, Spies Hecker-a е за 156-ци
                  Иначе кодът на боята се намира на стикер на петата врата (багажника )
                  Last edited by dansguardian; d.m.y г., 13:48.
                  Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                  Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                  Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                  Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
                    Колега Alexius, ти не си боядисван с Du Pont, а със Spies Hecker.
                    @tribaleo: Прав си, Spies Hecker-a е за 156-ци
                    Иначе кодът на боята се намира на стикер на петата врата (багажника )
                    Пишеш глупости,156 са с Du Pont.......или поне някои са.
                    Attached Files
                    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Боята лесна работа.Дори и по номер мострата на боята да не съвпада с вашите защото са избледнели за 15 години всеки колорист ще намери цвета на колата в момента не по номера и.Важно е лака да е хубав.Защото моята като я взех и бяха пребоядисвани колонките отзад като е вкарана в БГ и за 1 година в автокъщата са избелели и матирани ужасно заради смотания лак които са сложили.
                      Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998 LPG -ex
                      Fiat Tempra 1.6 i.e LPG - 227 000 km - scraped
                      Lancia Lybra 2.4 JTD 03' 150 hp

Comment

За да не отварям нова тема, имам нужда от тенекеджийски услуги. На мястото на което ходя, скоро няма да се вредя и имам нужда от предложения за тенекеджийски услуги.
                        Имам нужда от боя на бронята, евентуално изправяне под нея ако има криво и напасване на луфтовете на фаровете спрямо бронята.
                        Става въпрос за София.
                        sigpic

Comment

Working...
                        X